- Aperitiv rece (la alegere)
- Aperitiv cald (la alegere)
- Ciorbă (la alegere)
- Felul principal (la alegere)
- Sarmale pe platou
- Bucătari & Ospătari
- Cafea (la discreţie)
- Ornamentul sălii (culoarea la alegere)
- Şerveţele, plicuri, pixuri
- Aperitiv rece (la alegere)
- Aperitiv cald (la alegere)
- Ciorbă (la alegere)
- Felul principal (la alegere)
- Sarmale pe platou
- Bucătari & Ospătari
- Cafea (la discreţie)
- Ornamentul sălii (culoarea la alegere)
- Şerveţele, plicuri, pixuri
- Suc & Apă (la discreţie)
- Prăjituri pentru sală (la discreţie)
- Prăjituri la caserolă (pentru acasă)
- Plăsuţe pentru acasă
- Tortul mirilor
- Torturi pentru naşi
- Alune, Salatini, Covrigei
- Fructe pe masă
- Invitaţii de nuntă
- Aperitiv rece (la alegere)
- Aperitiv cald (la alegere)
- Ciorbă (la alegere)
- Felul principal (la alegere)
- Sarmale pe platou
- Bucătari & Ospătari
- Cafea (la discreţie)
- Ornamentul sălii (culoarea la alegere)
- Şerveţele, plicuri, pixuri
- Suc & Apă (la discreţie)
- Prăjituri pentru sală (la discreţie)
- Prăjituri la caserolă (pentru acasă)
- Plăsuţe pentru acasă
- Tortul mirilor
- Torturi pentru naşi
- Alune, Salatini, Covrigei
- Fructe pe masă
- Invitaţii de nuntă
- Etichete personalizate pt sticle
- Bere Tuborg (la discreţie)
- Vin la carafă (la discreţie)
- Coniac (la discreţie)
- Lichior (la discreţie)
- APERITIVUL RECE este pe platou individual şi are un conținut variabil, în funcție de varianta pe care o alegeți. Toate preparatele sunt naturale, fără conservanți și coloranți artificiali.
- APERITIVUL CALD este la alegere între: ceafă de porc la grătar, rulou de carne, păstrăv la grătar, pulpă de pui dezosată, piept de pui la grătar, frigărui, etc.
- CIORBA este la alegere între: ciorbă de burtă, ciorbă de perişoare, ciorbă ţărănească, ciorbă a la grec, ciorbă ardelenească, ciorbă rădăuţeană, supă dulce, etc.
- FELUL PRINCIPAL conţine: Friptură de porc şi friptură de pui; Salată de varză; Garnitură la alegere: piure, cartofi natur, cartofi copţi, cartofi aurii, cartofi prăjiţi, orez, ciuperci, fasole, etc.
- În cazul BĂUTURILOR ALCOOLICE şi NEALCOOLICE, sintagma "la discreţie" reprezintă faptul că nu există o limită de consum sau o porţie determinată, ci se înlocuieşte sticla de pe masă când aceasta este goală, de câte ori este nevoie.
- ORNAMENTUL SĂLII îl oferim în mod promoţional în cadrul fiecărui meniu. Acesta poate fi ales din secţiunea GALERIE FOTO.
- În ceea ce priveşte PRĂJITURA PENTRU SALĂ, aceasta reprezintă prăjitură asortată pe platou. Se pune un platou la 6-8 persoane, în funcţie de configuraţia sălii. Sintagma "la discreţie" semnifică faptul că atunci când se epuizează prăjitura de pe un platou, acesta se înlocuieşte.
- PRĂJITURA LA CASEROLĂ este prăjitura care se oferă invitaţilor (una la pereche, în general) după terminarea evenimentului. Aceasta se pune într-o PLĂSUŢĂ PENTRU ACASĂ, în care pe lângă caserola cu prăjitură se mai poate pune o sticlă de băutură (oferită de miri).
- TORTUL MIRILOR este tortul principal al oricărei nunţi, care este prezentat conform obiceiului, în timpul nunţii şi toţi invitaţii primesc o porţie din acesta. Viitorii miri îşi vor alege tortul dorit, în secţiunea GALERIE FOTO, unde sunt prezentate informaţii detaliate privind procedura.
- TORTUL NAŞILOR este un tort de dimensiuni reduse, care se oferă naşilor. Acest tort nu beneficiază de o prezentare specială în timpul evenimentului, ci doar se oferă naşilor.
- INVITAŢIILE DE NUNTĂ reprezintă modul elegant prin care viitorii miri îşi anunţă cunoscuţii de intenţia lor de a forma o familie. Modelele de invitaţii, precum şi procedura alegerii modelului dorit, sunt prezentate în secţiunea INVITAŢII DE NUNTĂ.
- ETICHETELE PERSONALIZATE PENTRU STICLE sunt etichete autoadezive cu numele mirilor şi data nunţii, care se aplică pe sticlele de băutură pe care mirii le oferă invitaților ca mărturii. Clienţii îşi pot alege modelul dorit în secţiunea GALERIE FOTO.